Nesteytys kuntoon elektorlyytijauheella

 

                                               *Sisältää mainoslinkin

Tällä kertaa haluan kertoa nesteytyksestä ja siitä, kuinka tärkeää se on. Itse havahduin aiheeseen viime kesänä, kun aloin yhä enenevissä määrin kiinnostua terveydestä. Eritoten kesällä huomasin kuinka kovasti väsyin kesähelteillä. Ajattelin, että pidin nestytyksestä huolta, kun join vettä melkein koko ajan. Ihmisenhän pitäisi päivässä juoda 2 - 3 litraa vettä. Pelkän veden juonti ei tarkoita kuitenkaan sitä, että siitä saisi kunnon nesteytyksen keholle.

 Tutkittuani asiaa löysin Ketokamujen Ellu-Elektrolyyttijauheen, joka pitää huolta kehossa muustakin kuin nestetasapainosta. Ellussa merimineraaliuutteen mineraalit ovat niin elävässä muodossa kuin vain mahdollista, jolloin imeytyvyys on paras mahdollinen.


Oma makusuosikkini on tämä Manisikka-Lime

Huomasin myös, että silmäkulmaani iän myötä tulleet juonteet tasaantuivat hieman ja sitten törmäsinkin artikkeliin, jossa kerrottiin, että Ellu elektrolyyttijauheiden sisältämä C-vitamiini buustaa kehon kollageenituotantoa. Tämä tuuppaa niihin myös hiukan anti aging -ominaisuuksia. Tuotteessa mukana oleva MSM on hyvä korjaamaan myös kehon rakenteita sekä se tukee immuniteetin toimintaa.

Luettuani tästä halusin siis kokeilla eloktrolyyttijauhetta ja sille tielle olen jäänyt. Vaikka kesä on mennyt niin nesteytyksestä on hyvä pitää huolta ympäri vuoden.


Ellu elektolyyttijauhetta löydät mm. Hyvinvoinnin.fi sivuilta.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huvitus puutarhamökki

Pallovaloilla tunnelmaa

Onks pakko mennä taas rahan takii...