Oman voiman testausta

 Sain sairaalasta viime viikolla puhelun, jossa kerrottiin, että tahdistimeni tulisi vaihtaa pikimmiten, alle 3 kk sisällä. 

Tahdistinvalmistaja on antanut maailmanlaajuisen turvallisuustiedotteen, että tietyissä tahdistimissa on todettu suurentunut riski mahdollisesta turvatilaan siirtymisestä, mikä johtuu häiriöstä tahdistimeni paristossa. Tälläinen tilanne voi syntyä joko tahdistinpoliklinikalla, kun tahdistinta tarkastetaan tai etäseurantalaitteen yhteydenoton myötä. Mahdolliseen turvatilaan siirtyessään tahdistin edelleen tahdistaa, mutta ei minun yksilöllisillä säädöillä. 

Ennen tätä tietoa minulla oli jo suunnitteilla magneettitutkimus HUSsissa ensi viikoksi, koska tahdistimeni etäseurantalaite oli havainnut takykardiarytmihäiriöitä, jotka ovat eteisvärinää vaarallisempia. Tämän tiedon otin keväällä hieman raskaammin, mutta pikku hiljaa aloin siitäkin ns. toipua ja psyykata itseäni positiiviseen tilaan. 

Pelolle ei tule antaa valtaa. Tämä viime viikkoinen soitto tahdistimeni tilasta ja vaihdosta oli kuin testi minulle osaanko pysyä omassa voimassani. Mikä huojennus oli, että otin tiedon vastaan kepein mielin. Rempseästi sanoin lopuksi hoitajalle vaan, että minut täytyy sitten nukuttaa operaation ajaksi. Tämä siksi, koska takana on yksi monimutkainen operaatio ilman nukutusta ja jopa lääkäri totesi leikkauksen jälkeen, että olisi vissiin pitänyt nukuttaa. Ilmeisesti minulla ei ole kovinkaan korkea kipukynnys, kun mitkään lääkeannokset ei pitänyt hirvittävää kipua tuolloin loitolla.

Ensi viikolla siis HUSsiin tutkimuksiin ja sitten ollaan taas viisaampia. 


Oikein ihanaa syksyn jatkoa Sinulle ja muistavan pysyä omassa voimassa, äläkä anna pelolle valtaa ❤



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mihin hukutat surusi?

Onks pakko mennä taas rahan takii...

Huvitus puutarhamökki