Positiivisuuden voima

 Tutkimukset HUSsissa on takana. Magneettitutkimus ei mennyt niinkuin piti vaan se jouduttiin keskeyttämään, kun tunsin lämmön nousevan jaloista ylöspäin kohti rintakehää. Syytä ei varsinaisesti tiedetä, mutta kuvaus keskeytettiin. Onneksi kuitenkin joitain kuvia saatiin.

Lääkärit pitävät vielä kokousta ensi viikolla, mutta alustavasti kardiologi sanoi, että lääkemuutoksilla jatkettaisiin ja, jos tulevaisuudessa kunto romahtaisi niin sitten olisi sydämensiirto edessä. On tää niinkuin niin huimaa tää lääketiede. Onnekseni se on nopeaa mennyt eteenpäin ja olen kyllä niin ylpeä Suomen terveydenhuoltojärjestelmästä.

Tässä vaiheessa otan kaiken ilon irti jokapäiväisestä elämästä ja jos arjessa jokin asia ei toimi niin pyrin muuttamaan sen niin, että toimii. Enää ei ole jahkailujen aika tyyliin sitten kun... Koska meillä ei ole kuin tämä hetki.

Aina kannattaa kuunnella omaa itseään, koska kukaan muu ei voi tietää miltä sinusta tuntuu. Pysy siis omassa, positiivisessa voimassasi, älä rasita itseäsi liikaa ja ole armollinen itsellesi. Nämä lisäävät taatusti hyvinvointiasi. Itse olen ollut niin positiivisin mielin kaikkien näiden uutisten aikana, että se tarttuu jo lähipiiriinkin. Ne kun ovat stressanneet minunkin edestä tätä tilannetta, mutta heidän stressi laantuu, kun kuulevat positiivisen ääneni puhelimessa ja sen, että jälleen suunnittelen tulevaa hyvin mielin.

Elämä on IHANAA, joten anna mennä ja loista kauniisti omana itsenäsi ❤️




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mihin hukutat surusi?

Onks pakko mennä taas rahan takii...

Huvitus puutarhamökki