Puhti-terveystarkastus

 Kaupallisessa yhteistyössä Puhti.fi kanssa.


Laaja Puhti-terveystarkastus


Terveys on ykkönen elämässäni ja otin ilolla vastaan yhteistyön Puhti.fi kanssa. Mikä on siis Puhti.fi? Se on ns. terveyden verkkokauppa ja samalla kattava tietopaketti terveydestä. Sieltä voit tilata laboratoriotutkimukset helposti ja nopeasti ilman lääkärin lähetettä.

Omasta kokemuksesta voin sanoa, että oma hyvinvointi sekä terveys kannattaa pitää elämässä ykkösenä. Silloin, kun voi hyvin on ns. parempi ihminen muillekin ja silloin suurempi määrä ihmisiä ympärilläsi voi hyvin.

Itse tutustuin tällaisiin ilman lääkärin lähetettä tilattaviin laboratoriotutkimuksiin silloin, kun sairaustuin kilpirauhasen vajaatoimintaan. Paljon kävin tutkimassa tietoa kilpirauhasen vajaatoiminnasta netin keskustelupalstoilla vertaisilta. Sieltä sain kuulla kuinka kilpirauhasen vajaatoiminnalla ja raudanpuutteella voisi olla joki yhteys. 
No tokihan minua alkoi tämä kiinnostaa ja kysyin terveyskeskuslääkäriltä lähetettä verikokeisiin, jotka mittaavat raudan pitoisuuksia. Hän piti asiaa epäoleellisena, joten päätin tilata itse ajan terveyskeskuksen ulkopuoliseen lääkäritaloon. 
Kuinka ollakaan raudan imeytymis- ja varastomuoto eli P-ferritin tulos oli alhainen. Tästä syystä olen alkanut itse huolehtia laajemmin terveydestäni ja panostaa myös näihin verikokeisiin.

Yhteistyössä Puhti.fi kanssa sain valita verkkokaupasta Puhdin tutkimuspaketin testiin. Valitsin Laaja Puhti terveystarkastuksen (nainen), myös miehille löytyy omansa. Tämä terveystarkastus auttaa tarkastamaan kuinka elimistö voi ja tekemään parempia valintoja terveyden edistämiseksi. Tässä paketissa on yli 30 testiä, mukaan lukien kolesterolit, verensokeri, D- ja B12-vitamiinit, ferritiini ja natrium. Itse mielenkiinnolla odotan juurikin ferritiinin tuloksia.

Verikoepaketin tilaus Puhti.fi verkkokaupasta helposti ja juuri samalla tavalla kuin tilaisit ihan mitä tahansa muutakin netistä. Tilauksen jälkeen saat vahvistuksen ja kuitin tilauksestasi sähköpostiin. Itse näytteenotto tapahtuu Mehiläisen laboratorioissa, joista suurin osa palvelee ilman ajanvarausta. Tämä olikin niin helppoa, kun sai vain mennä Mehiläisen laboratorioon, ottaa jonotuslipukkeen ja istua alas odottamaan vuoroa. Helppoa, vai mitä?

Nyt siis jään jännityksellä odottamaan miltä tulokseni näyttää ja palaan myös tänne kertomaan asiasta.

Kiitos, että jaksoit lukea postaukseni ja toivottavasti palaat uudelleen postausteni pariin.


Hyvää viikonlopun alkua kaikille
toivoo Marjut 💓


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huvitus puutarhamökki

Pallovaloilla tunnelmaa

Onks pakko mennä taas rahan takii...