Tunteet

 Tunteet


Olen tässä pohtinut viime aikojen hyvänolontunnetta mikä sisälläni nyt on ollut. Se on jännä juttu, kun oman olotilansa voi nyt tuntea niin selkeästi. Mietin, että ehkä jossakin vaiheessa kadotin yhteyden itseeni ainakin osittain. Tämän on voinut tehdä väsymys, jota aiemmin koin enemmän. Sitä selvisi sillä hetkellä niistä asioista mistä piti ja ehkä se riittikin silloin.

Mulla on ollut kausia kyllä, kun mikään ei ole tuntunut miltään ja sekin on ollut ihan ok verrattaen siihen, että tunne olisi pahan puoleinen. Mutta tämä tunne on enemmän kuin ok ja välillä se tuntuu niin ihanalta vaikka oikeastaan mitään erikoista ei sinänsä elämässä ole tapahtunutkaan.

Paljon olen myös kääntynyt viime aikoina miettimään elämää ja sitä, että on alkanut oppia tekemään valintoja itseään kuunnellen. Ehkä olenkin juuri löytänyt oikean tavan kuunnella vointia ja löytänyt sisältä sen "tyypin", joka ei aina mollaa itseään vaan kannustaa sekä antaa armoa. 

Teen asioita nykyään omaan tahtiin, omalla tavalla ja tyylillä. Otan päivästä aikaa liikunnalle ja myös sellaiselle mukavalle tekemiselle enemmän. Olen antanut luvan itselleni taas haaveilla ja mieluummin isosti 😄


Hyvää viikonloppua 🌸


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huvitus puutarhamökki

Pallovaloilla tunnelmaa

Onks pakko mennä taas rahan takii...