Kesälomasuunnitelmia

Joko Sinulla on kesälomasuunnitelmia?


Itsellä ei vielä mitään suuria suunnitelmia ole, kun miehen kesäloma ajoittuu vasta loppukesään ja syksyyn näillä näkymin. 

Toukokuussa tehtiin jo se ns. "perinteinen ruotsinlaivaristeily".  Menimme Turusta Tukholmaan Viking Gracella. 

Tällä kertaa otimme hytiksi Premium hytin ja voi että se oli upea. Saatiin hytti just niin, että näköalat oli suoraan menosuuntaan ja se teki matkasta kyllä todella mieleenpainuvan.
Hytin hyviä puolia oli myös sohva, josta sai katsella vierekkäin maisemia nauttien minibaarin antimia, jotka kuuluivat vieläpä samaan hintaan. Pimeällä meidät yllätti myös romanttinen valo, joka loisti sänkyyn vähän niinkuin kompassia muistuttava tähtikuvio 🌟  
 Risteilymme hintaan sisältyi myös premium-aamiainen Oscar a` la carte ravintolassa. Pöytään ohjaamisen jälkeen meille poksautettiin lasilliset kuohuviiniä ja sekös teki juhlalliseksi tämän aamiaisen sekä tietenkin erinomainen sekä henkilökohtainen palvelu. Myönsin, että en ole aiemmin näin fiinisti syönytkään aamiaista. Pöytään sai tilata lämpimän ruoan ja me tilattiin Eggs Benedict. Siihen kuului röstiperuna, uppomuna, kylmäsavulohta, pinaattia, marinoitua punasipulia ja hollandaisekastiketta. Isännällä muuten sama, mutta lohen tilalle hän otti pekonin. Niin laadukkaan ja hyvän makuisia annoksia. Noutopöytä notkui kaikenlaista herkkuruokaa ja sieltä sai valikoida mieleisensä. Kokeilijana päätin testata miltä maistuu valkohomejuusto kera mustikkachutneyn ja siis oikeesti täytyy sanoa "party in my mouth". Oikeesti niin hyvä yhdistelmä 😋 


Täytyy kyllä sanoa, että parempaa aamiaista saa hakea. Oltiin niin tyytyväisiä tarjontaan ja vaikea vastustaa tätä kiusausta seuraavalla kertaa kun laivalle mennään. 


Joten voin lämpimästi suositella tällaista laivamatkaa, jos kesälomasuunnitelmat on vielä hakusessa 🛥☀️

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huvitus puutarhamökki

Pallovaloilla tunnelmaa

Onks pakko mennä taas rahan takii...