Tyytyminen

Tyytyminen sana on pyörinyt mielessäni pitkään. Nyt satuin sitten törmäämään Podimo podcastiin Queen Talk. Alexandra ja Sara puhuvat siellä Leveling Upista. Joka ihan oikeasti herätti ajattelemaan nuoruuden mm. "deittikulttuuriani" ja muita ihmissuhteitani. Se, kun on ollut elämänsä kiltti tyttö niin ei ole osannut nähdä omaa arvoa vaan miellyttänyt muita tyytymällä tosi low vibe tyyppeihin.

Osaltaan tämä tieto oli myös positiivinenkin, koska nyt pystyy tekemään määrätietoisemmin sitä Leveling Upia ja ei tyydy enää matalaenergisiin asioihin niin helposti. On myös kokemuspohjaa sille mihin ei ainakaan kannata enää ryhtyä.

Tätä voi kehittää koko elämän alueella kuten mm. työssä, ihmissuhteissa ja vaikkapa ravitsemuksessa ja vaatetuksessa. Miksi tyytyä esimerkiksi huonoon ruokaan, kun tarjolla on parempaa joka saa sut voimaan paremmin. Miksi tyytyä ystävyyssuhteeseen mikä vie joka kerta sulta vain voimia. Tai miksi olla työssä joka vie sulta enemmä kuin antaa tai sä et saa siitä kunnon palkkaa. Tästäkin on itselläni niin paljon kokemusta, mutta enää en tyydy mihin vaan. 

Tason nostot (leveling up) voi olla pieniä, mutta kun aloittaa heti niin sitä varmemmin näkee tuloksia nopeammin. Tässäkin oma energia on kaikki kaikessa, kun on sellaiset hyvät vibat, kun päättää panostaa johonkin vähän parempaan mitä aiemmin. Esimerkiksi omassa tapauksessa aloin ravitsemuksessa suosimaan pikkuhiljaa enemmän luomu tuotteita ja pikkuhiljaa aloin panostaa niihin enemmän. Aloin hankkia myös laajemmin tietoa tästä aiheesta. Kaikki siis kasvaa oikeaan suuntaan ajan kanssa. 


                            - Kun alkaa haluamaan enemmän hyvää niin huono saa jäädä -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mihin hukutat surusi?

Onks pakko mennä taas rahan takii...

Huvitus puutarhamökki