Huvitus puutarhamökki

Välillä mennään kevyempiin aiheisiin ja ajattelin postata meidän ihanasta projektista nimittäin puutarhamökki Huvituksesta.


Tämä projekti on kestänyt vuosikausia ja sitä on tehty aina silloin, kun muilta kiireiltä on ehditty. Nyt, kun on päästy kunnolla sisustamisvaiheeseen niin se jos mikä miellyttää minua.

Sisustaessa Huvitusta saa tänne kerätä sellaisia vanhoja tavaroita joita ei enää halua pitää kodin puolella, mutta muuten miellyttää silmää vielä. Se on tosi hienoakin, että voi juuri käyttää esineitä kierrättäen eikä uutta tarvitse ostaa paljoa. Esimerkiksi terassin puolen pöytä ja tuolit ovat isoäitini vanhat mikä tuo mennyttä havinaa tähän päivään.


Taustalla oleva pöytäryhmä on isoäitini peruja ja
riipputuoli on Tokmannilta. Täällä sekoittuu vanha ja uusi.


Puutarhamökistä on tullut meille tärkeä levähdyspaikka arjen keskellä. Tänne voi tulla istuskelemaan ja tuijottelemaan luontoa, puutarhaa, ohi menevää jokea tai ihan kamiinan tulta. On tärkeä pysähtyä välillä arkisen aherruksen lomassa eikä tehdä koko ajan jotain. Aivot tarvitsevat lepoa niin kuin ruumiskin. Levon jälkeen tuntee kuinka luovuus jälleen alkaa kukoistaa, kun aivot on saanut tarvitsemansa levon. Kotona on hyvä olla paikka ihan olemiselle ilman hälyä ja muita ärsykkeitä.Kamiina löydettiin nettikirppikseltä ja pöydälle tehtiin
vanhasta männynoksasta kynttiläpöytäkoriste.
Luonnonmateriaalit on oiva tapa tuoda luonto mökin sisäänkin.-Marjut-Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mihin hukutat surusi?

Onks pakko mennä taas rahan takii...